#SterkerDendermonde

Op 28 maart 2017, over deze onderwerpen: #SterkerDendermonde

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag trekt N-VA de gemeenteraadscampagne op gang – en voor onze partij moet het in de eerste plaats over inhoud gaan.

Vandaar zullen we op onze site chronologisch per thema onze visie over de toekomst in onze stad weergeven. Uiteraard hopen we op interactie met de bevolking én rekenen we op een ruim debat hoe het met onze stad verder moet.

Burgers hebben ook de mogelijkheid om onze voorstellen aan te vullen of te bekritiseren, wij pogen elkeen een antwoord te geven – indien nodig zijn we ook bereid om terechte kritiek of suggesties te verwerken in ons definitief partijprogramma.

Wij trekken hier voluit de kaart van de sociale media en hopen daarmee heel wat burgers te bereiken.

Maar laat ons eerlijk zijn – we willen een ander beleid in Dendermonde, we willen af van de aankondigingspolitiek van deze meerderheid. Dendermonde is zoals een voetbalclub die het potentieel heeft om  in eerste klasse te voetballen, maar door een weifelende voorzitter en gebrek aan durf blijft aanmodderen in een lagere provinciale reeks …

Er zijn geen antwoorden vanuit het stadsbestuur op het tekort aan investeringen, de mobiliteit die in de soep draait, de parkeerproblematiek waarbij meer plaatsen verdwijnen dan er bijkomen, de verminderde aandacht voor investeringen in onze deelgemeenten én het uitblijven van een gericht mliddenstandsbeleid.

Voor N-VA blijft het niet bij roepen, wij lanceren ook voorstellen die we willen voorleggen aan de bevolking.

 

Marius Meremans - 0473 34 30 76

Giel Van Medegael - 0476 66 21 93

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is