N-VA lanceert nieuwe vrouwen

Op 5 juli 2018, over deze onderwerpen: #SterkerDendermonde

De gemeenteraadslijst van N-VA bevat een resem nieuwe vrouwen die zich willen engageren voor een sterker Dendermonde. Een meerderheid van de top 10 bij de Dendermondse oppositiepartij is een vrouw.

 

Vrouwen uit de sociale sector

De N-VA trekt veel mensen aan die beroepsmatig of in hun vrije tijd actief zijn in de sociale sector. Naast Hilde Raman (huidig gemeenteraadslid) en Els Verwaeren die reeds eerder werd voorgesteld door de partij, zal ook Sofie Heuvinck een prominente plaats opnemen. Sofie is zelfstandig verpleegkundige en is ook een telg uit de bekende jazz-familie Heuvinck van onze stad.

Verder in de top 10 zullen we ook Pascaline Clapdorp uit deelgemeente Grembergen, Gerda Van Riet uit Sint-Gillis en de jonge Jana Goeminne uit Schoonaarde kunnen terugvinden.

Oudste en jongste kandidaat?

Met Charlotte Van Houwe, een 18-jarige chiromeid uit Appels en de 81-jarige Annie Mariman, levert de N-VA naar alle waarschijnlijkheid zowel de jongste als de oudste kandidaat. Beiden zijn sterk gemotiveerd voor hun eerste verkiezingsdeelname!

Lijsttrekker Marius Meremans is blij met deze aanwinsten: “Hiermee komt er voor een stuk vrouwelijke vernieuwing in onze rangen, en we hopen dat dit zich doortrekt in ons aantal mandatarissen. Aan motivatie alvast geen gebrek.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is