CD&V en N-VA trekken apart naar de stembus

Op 12 november 2011

In oktober 2006 trokken CD&V en N-VA samen naar de kiezer met als slagzin “met respect”. Beide partijen hebben dit met veel overtuiging vertaald in een dynamisch beleid voor Dendermonde.

De voorbije jaren hebben we steeds goed samengewerkt met diep wederzijds respect en vertrouwen en beide partijen zijn fier op de bereikte resultaten. Toen onze partijen op nationaal vlak uit elkaar gingen, heeft dit de samenwerking in Dendermonde hoegenaamd niet verstoord. CD&V en N-VA bleven correct en loyaal verderwerken aan de realisatie van het meerjarig beleidsplan van de Ros Beiaardstad.

Natuurlijk zitten we vandaag met een andere politieke situatie dan in 2006, wat de oefening om terug kartel te vormen er niet gemakkelijker op maakte.

We hebben samen bekeken of we in 2012 opnieuw gemeenschappelijk naar de kiezer zouden kunnen trekken. In onderling overleg en in de beste verstandhouding tussen beide partners zijn we tot de conclusie gekomen dat we voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 apart naar de stembus zullen trekken.

Natuurlijk zullen beide partijen het meerjarig beleidsplan en de gemaakte afspraken trouw uitvoeren en heeft deze beslissing geen enkele weerslag op de werking van het college of gemeenteraad.

Marius Meremans:”Door de goede samenwerking heeft N-VA zijn stempel mee kunnen drukken op het beleid in Dendermonde. We kunnen dan ook tevreden terugblikken op wat we hier gerealiseerd hebben – de appreciatie vanuit de burgers zowel van binnen als buiten de stadsgrenzen bevestigen dit .

Bart Nobels:”N-VA Dendermonde blijft realistisch en bescheiden, maar gaat vol vertrouwen naar de verkiezingen in 2012. De afgelopen jaren hebben we zeer sterk gewerkt aan de uitbouw van de afdeling. Door de enthousiaste inzet van vele vrijwilligers zijn we uitgegroeid tot een sterke afdeling met kwalitatieve kandidaten die een duidelijke visie hebben over waar Dendermonde naar toe wil na 2012. Regelmatig word ik aangesproken door mensen die ons project mee willen uitbouwen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat N-VA naar de kiezer gaat met een lijst die een meerwaarde zal bieden voor Dendermonde en zijn deelgemeenten.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is