Evelyne Nobels kiest voluit voor de N-VA!

Op 16 januari 2024, over deze onderwerpen: #SterkerDendermonde

Evelyne Nobels (45) uit Grembergen stelt zich voor de komende gemeenteraadsverkiezingen kandidaat op de N-VA-lijst in Dendermonde. Ze werkt voor Tui Airlines en is een sportieve en pittige dame, ook niet verwonderlijk als telg uit een heuse karatefamilie.

Evelyne is één van onze nieuwe sterke kandidaten die de partij zal versterken en die we de komende maanden met mondjesmaat zullen lanceren voor het grote publiek”, zegt afdelingsvoorzitter Wouter Rogiers. “Evelyne zal één van onze speerpunten zijn in de deelgemeente Grembergen en dus een prominente plaats innemen op onze lijst.

N-VA Dendermonde heeft in Dendermonde de voorbije legislatuur getoond dat ze niet bij de pakken blijven zitten en dat ze actie ondernemen op hun verschillende beleidsdomeinen”, zegt Evelyne. “Ze durven beslissingen nemen en hebben gezorgd voor verandering in onze stad, daar herken ik me volledig in.

Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Marius Meremans heet Evelyne Nobels van harte welkom. “Evelyne heeft een sterke dadendrang en vertegenwoordigt het positivisme dat onze stad nodig heeft. Haar rijke ervaring en zin tot engagement maken van haar een gedreven kandidaat-gemeenteraadslid”, aldus Meremans.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is